top of page

Viltgryte



Du trenger:

●      300g viltkjøtt

●      2 laubærblad

●      Timian

●      6dl vann

●      1stk kjøttbuljong

●      Salt og pepper

●      1 hvitløksfedd

●      ½ løk

●      1 gulrot

●      1 pakke bacon i terninger

●      3 sjampinjonger

●      ½ beger rømme

Slik gjør du:

  1. Skjær løk, hvitløk, gulrot og sellerirot i biter. Fres i gryte på bålet.

  2. Skjær kjøttet i store terninger.

  3. Stek kjøtt og bacon i gryten.

  4. Tilsett vann, buljong og rømme. Kok opp og la alt trekke i varmen i cirka 30 minutter.

  5. Smak til med salt og pepper.


Tips; Bytt ut 2 dl vann med rødvin for kraftigere smak

 

Tidsbruk: 30 minutter

 

Utstyrsliste:

●      Skjærefjøl

●      Kniv

●      Gryte

●      Øse

●      Tallerken




Følg @eventyrgutten på disse kanalene for å få turmat, turtips og gode historier i feeden din

  • TikTok
  • Snapchat
  • Instagram

Klikk for å legge til

Ny bok!
Mat på tur 
For bål og primus


Ut med den svette matpakka og inn denne boka som viser deg hvordan du enkelt kan lage deilige retter. Boka har 50 oppskrifter på frokoster, middager og desserter du kan nyte på tur

Mat på tur_3D_skraa_edited.png
bottom of page