
Du trenger:
● 300g viltkjøtt
● 2 laubærblad
● Timian
● 6dl vann
● 1stk kjøttbuljong
● Salt og pepper
● 1 hvitløksfedd
● ½ løk
● 1 gulrot
● 1 pakke bacon i terninger
● 3 sjampinjonger
● ½ beger rømme
Slik gjør du:
Skjær løk, hvitløk, gulrot og sellerirot i biter. Fres i gryte på bålet.
Skjær kjøttet i store terninger.
Stek kjøtt og bacon i gryten.
Tilsett vann, buljong og rømme. Kok opp og la alt trekke i varmen i cirka 30 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Tips; Bytt ut 2 dl vann med rødvin for kraftigere smak
Tidsbruk: 30 minutter
Utstyrsliste:
● Skjærefjøl
● Kniv
● Gryte
● Øse
● Tallerken