top of page

Grønnsakspannekaker

Tips; Grønnsakspannekaker byr på mange muligheter ved servering. Topp med skinkepålegg, kyllingskiver, eller paprika, og en dæsj chillisaus.


ree


Tidsbruk: 10 minutter forarbeid, 10 minutter på tur.

Porsjoner: 2


Oppskrift:

 

  • ¼ hodekål

  • 1 gulrot

  • ½ rødløk

  • 4 egg

  • 1 ts salt

  • ½ ts pepper

  • ½ ts tørket chilli

  • 100g hvetemel

 

Dette gjør du hjemme:

  1. Skjær hodekål i strimler og finhakk rødløken. Ha dette i en bakebolle.

  2. Rasp gulrot og ha denne sammen med hodekål og rødløken. Tilsett egg og krydder. Bland godt sammen.

  3. Rør inn hvetemel til du får en tykk og jevn røre. Hell blandingen i en tett matboks eller en pose.

 

Dette gjør du på tur:

  1. Sett stekepanna på primusen på middels varme. Smelt litt smør i stekepanna.

  2. Form små grønnsakspannekaker med hendene og stek disse 1 til 2 minutter på hver side, i stekepanna.


Oppskriften finner du også i den nye boken min:

Mat på tur - Oppskrifter til bål og primus
Kjøp nå

 
 
bottom of page