Grønnsakspannekaker
- Eventyrgutten
- 1. aug.
- 1 min lesing
Tips; Grønnsakspannekaker byr på mange muligheter ved servering. Topp med skinkepålegg, kyllingskiver, eller paprika, og en dæsj chillisaus.

Tidsbruk: 10 minutter forarbeid, 10 minutter på tur.
Porsjoner: 2
Oppskrift:
¼ hodekål
1 gulrot
½ rødløk
4 egg
1 ts salt
½ ts pepper
½ ts tørket chilli
100g hvetemel
Dette gjør du hjemme:
Skjær hodekål i strimler og finhakk rødløken. Ha dette i en bakebolle.
Rasp gulrot og ha denne sammen med hodekål og rødløken. Tilsett egg og krydder. Bland godt sammen.
Rør inn hvetemel til du får en tykk og jevn røre. Hell blandingen i en tett matboks eller en pose.
Dette gjør du på tur:
Sett stekepanna på primusen på middels varme. Smelt litt smør i stekepanna.
Form små grønnsakspannekaker med hendene og stek disse 1 til 2 minutter på hver side, i stekepanna.
Oppskriften finner du også i den nye boken min: