top of page

Finn flere oppskrifter i bøken mine,

Mat på tur & Mat på bål

Tikka Masala og Nanbrød

Oppdatert: 17. feb.


ree

Du trenger:

●      300g kyllingfilet

●      1 glass tikka masala saus

●      Smør til steking

●      Litt peanøtter

●      1 pose ris

●      2 stk nanbrød

 

Slik gjør du:

1)    Kok opp vann til ris i en gryte eller kaffekjele og kok ris etter anvisning på pakken.

2)    Kutt kyllingfileten i strimler og stek i smør på stekepanne.

3)    Tilsett tikka masala saus og la småkoke i 5 minutter

4)    Pakk nanbrød i aluminiumsfolie og varm på indirekte varme rundt bålet.

5)    Server med knuste peanøtter

 

Tips; Ha i litt knuste peanøtter allerede i kokingen. Det smaker ekstra bra!

 

Tidsbruk: 15 minutter

 

Utstyrsliste:

●      Stekepanne

●      Skjærefjøl

●      Kniv

●      Gryte




 
 
bottom of page