top of page

Hva skal du spise på tur?
Pakk sekken med inspirasjon fra den nye boka, Mat på tur.

Boken finner du i alle bokhandlere.

Tacobagett på bål

Oppdatert: 17. feb.

Porsjoner: 2

Tidsbruk: 30 minutter

Du trenger:

●      2 hvitløksbaguetter

●      1pk kjøttdeig

●      1 pose Tacokrydder

●      Tortillachips

●      Revet ost

Slik gjør du:

  1. Skjær hvitløksbaguetten på langs. Pass på så du får et stort godt spor, uten at baguetten blir delt i to.

  2. Fyll sporet i baguettene med revet ost.

  3. Stek kjøttdeig i panne og bland i tacokrydder. Deretter fyller du kjøttdeig over osten.

  4. Knus tortillachips over baguettene og pakk de godt inn i aluminiumsfolie. Stek i cirka 15-20 minutter på indirekte varme fra bålet. Snu et par ganger.

 

Tips; Lag med mais, salat og jalapenos i fyllet for enda mer tacosmak

 

Utstyrsliste:

●      Aluminiumsfolie

●      Skjærefjøl

●      Kniv


Denne oppskriften er en av 50 du finner i boken min, Mat på bål.



bottom of page