top of page

Tacobagett på bål

Porsjoner: 2

Tidsbruk: 30 minutter

Du trenger:

●      2 hvitløksbaguetter

●      1pk kjøttdeig

●      1 pose Tacokrydder

●      Tortillachips

●      Revet ost

Slik gjør du:

  1. Skjær hvitløksbaguetten på langs. Pass på så du får et stort godt spor, uten at baguetten blir delt i to.

  2. Fyll sporet i baguettene med revet ost.

  3. Stek kjøttdeig i panne og bland i tacokrydder. Deretter fyller du kjøttdeig over osten.

  4. Knus tortillachips over baguettene og pakk de godt inn i aluminiumsfolie. Stek i cirka 15-20 minutter på indirekte varme fra bålet. Snu et par ganger.

 

Tips; Lag med mais, salat og jalapenos i fyllet for enda mer tacosmak

 

Utstyrsliste:

●      Aluminiumsfolie

●      Skjærefjøl

●      Kniv




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Kokeboken, Mat på bål.

I denne boken finner du 50 gode oppskrifter for mat på bål. Med inspirerende bilder og god mat. Alt fra enkle kanelboller til fyldigere gryteretter, gode middager og smaksrike desserter.

bottom of page