top of page

Hva skal du spise på tur?
I min nye bok, finner du 50 eventyrlige oppskrifter til bål og primus.

Boken finner du i alle bokhandlere.

Mat pa tur_cover.jpg

Bestselgeren, Mat på bål.
Spennende oppskrifter og gode tips til hva du kan lage på bål.
 

w483h600.jpeg

Stekt ris med kylling og skinke

Oppdatert: 17. feb.


Du trenger:

  • En pose kokt ris

  • Kylling i biter

  • Kokt skinke

  • 1 gulrot

  • 1 fedd hvitløk

  • 1 egg

  • Soyasaus

  • Salt og pepper


Begynn med å steke kyllingen. Skjær så gulroten i strimler og finhakk hvitløken. Bland alt i stekepannen og tilsett ferdig kokt ris. Rør godt om og stek et par minutter.


Lag så et «hull» til egget stek dette ett minutt før du rører om. Ha i en håndfull kokt skinke og litt soyasaus, rør godt om og stek i 4-5 minutter.


Tips: Server med sweet chilli saus for det lille ekstra.



Utstyrsliste:

For å lage denne retten trenger du en stekepanne og en liten øse eller skje til å røre med. Du kan kutte gulrot og hvitløk hjemme, men om du vil gjøre dette på tur så må du huske skjærefjøl og kniv. Egg bør pakkes i hard boks og litt papir så slipper du eggerøre før du kommer frem. Husk smør eller olje til steking.

bottom of page