top of page

Smakfulle pizzaboller

Pizza har alltid vært en suksess blant både store og små eventyrere hjemme. Visste du at det like lett kan bli en suksess ute? Her skal jeg vise deg hvordan du enkelt kan lage pizzaboller med skinke til hele gjengen!

Alle vet at det å ta med masse utstyr ut i skogen kan være kjedelig. Derfor gjør vi det enklest mulig og bruker halvferdig pizzabunn fra butikken. Den er allerede smaksrik og ettersom den er halvferdig allerede så sparer du mye utstyr og mye tid.


For å lage pizzaboller trenger du:

  • 1stk halvferdig pizzabunn

  • pizzasaus

  • skinke

  • krydder

  • ost

Fremgangsmåte:

Trinn 1: Rull ut den halvferdige pizzabunnen på flatt underlag. Smør bunnen med tomatsaus, pizzasaus eller ketchup.


Trinn 2: Skjær skinke i små biter og dryss godt over hele pizzabunnen. Det kan være lurt å kjøpe skinke i biter eller kutte denne hjemme. Krydre pizzaen din etter eget ønske. Jeg brukte ferske basilikumblad, salt og pepper på min.


Trinn 3:

Dryss over revet ost og rull pizzabunnen godt sammen til en pizzapølse. Bruk en kniv for å kutte opp pizzaboller - ikke for tykke for da vil dem ikke bli gjennomstekt.


Trinn 4: Smelt smør i stekepannen og fyll opp med pizzaboller. Stek så disse på bålet til de har fått en gyldenbrun farge på begge sidene. (Husk å snu før det er for sent)


Bon appétitbottom of page