Nachos

Hvem sier at helgekosen rundt bålet ikke kan være like digg som foran tv'n? Nachos er aldri feil - heller ikke ute.

Du trenger:

  • Stekepanne

  • Lokk eller aluminiumsfolie til stekepannen

  • Kjøttdeig

  • Tacokrydder

  • Nachos chips

  • Revet ost

  • Melange til steking

  • Dip & Salsa


Det er faktisk enklere en du skulle tro! Begynn med å steke kjøttdeigen over bålet, tilsett tacokrydderet. Når dette er gjort, tøm den ferdigstekte kjøttdeigen tilbake i pakken en liten stund.


Fyll pannen med nachochips i bunn, dekk over med den ferdig stekte kjøttdeigen og dryss over revet ost.


Til slutt dekker du stekepannen med lokk eller aluminiumsfolie. Hold stekepannen over bålet, men ikke i flammene. Du vil varmen skal smelte osten uten å brenne nachochipsene i bunnen.

(Husk å ha litt luft over maten om du bruker aluminiumsfolie)


Etter cirka 5 minutter i indirekte varme vil osten være helt smeltet og maten er klar. Server med guacamole, salsa og ostedip.