top of page

Hva skal du spise på tur?
Pakk sekken med inspirasjon fra den nye boka, Mat på tur.

Boken finner du i alle bokhandlere.

Laks i folie

Oppdatert: 17. feb.



Du trenger:

●      2 Laksefileter

●      1 Blomkål

●      2 Gulrøtter

●      3 Poteter

●      sitronpepper

●      timian

●      Smør

 

Slik gjør du dette: 1) Rull ut aluminiumsfolie og brett opp kantene.

2) Fyll opp «pakken» med laks, grønnsaker og litt smør.

3) Krydre fisken med sitronpepper, og grønnsakene med timian, salt og pepper.

4) Brett sammen pakken din og legg den rundt bålet. La den steke i 25-30 minutter i varmen fra bålet.

 

Tidsbruk: 40 minutter.

 

Utstyrsliste:

●      Aluminiumsfolie

●      Skjærefjøl

●      Kniv




bottom of page