top of page

Hva skal du spise på tur?
Pakk sekken med inspirasjon fra den nye boka, Mat på tur.

Boken finner du i alle bokhandlere.

Kyllingsuppe

Oppdatert: 17. feb.



Oppskrift:

●      ½ løk

●      1 fedd hvitløk

●      1 rød chili

●      1ss ingefær

●      300g kylling i biter

●      1ts karripulver

●      0,5ts cayennepepper

●      1 kyllingbuljong

●      1dl fløte

●      Salt og pepper

●      4dl vann


Slik gjør du:

  1. Skjær kyllingen i biter og finhakk løk, hvitløk, chili og ingefær.

  2. Smelt smør i en gryte og stek dette til kyllingen er gjennomstekt og løken er myk.

  3. Tilsett krydder, buljongterning og vann. La dette koke i cirka 5 minutter.

  4. Rør inn fløten og la dette småkoke i ytterligere 5 minutter.

  5. Smak til med salt og pepper.

 

Tips; Smaker ekstra godt med litt paprika i suppen.

 

Tidsbruk: 15 minutter

 

Utstyrsliste:

  • Skjærefjøl

  • Kniv

  • Gryte

  • Øse


Denne oppskriften er en av 50 du finner i boken min, Mat på bål.



bottom of page