top of page

Hva skal du spise på tur?
Pakk sekken med inspirasjon fra den nye boka, Mat på tur.

Boken finner du i alle bokhandlere.

Kylling med mangochutney

Oppdatert: 8. mai

Denne oppskriften er laget for to eventyrere. En enkel rett som smaker helt nydelig! Oppskriften kan lages på både bål og primus.


Oppskrift:

  • 300g Kyllling

  • 1/2 Rød paprika

  • 150g Mangochutney

  • 2ts Gul Karripasta

  • 30g smør

  • 1dl fløte

  • en pose ris


Sånn gjør du:

  1. Skjær kyllingen i biter og mariner med salt, pepper, tørket chilli og en dæsj olje.

  2. Stek kyllingen i panne, sammen med en halv paprika i strimler. Nå kan du også sette risen på kok.

  3. Bland i mangochutney, karripasta, smør og fløte sammen med kyllingen. Rør dette sammen til en jevn blanding og la det småkoke i cirka 15 minutter.

  4. Server sultne eventyrere med ris og kylling med chutneysaus. Bon appetur!



bottom of page