top of page

Kylling med mangochutney

Denne oppskriften er laget for to eventyrere. En enkel rett som smaker helt nydelig! Spesielt ute.


Oppskrift:

  • 300g Kyllling

  • 1/2 Rød paprika

  • 150g Mangochutney

  • 2ts Gul Karripasta

  • 30g smør

  • 1dl fløte

  • en pose ris


Sånn gjør du:

  1. Skjær kyllingen i biter og mariner med salt, pepper, tørket chilli og en dæsj olje.

  2. Stek kyllingen i panne over bålet, sammen med en halv paprika i strimler. Nå kan du også sette risen på kok.

  3. Bland i mangochutney, karripasta, smør og fløte sammen med kyllingen. Rør dette sammen til en jevn blanding og la det småkoke i cirka 15 minutter.

  4. Server sultne eventyrere med ris og kylling med chutneysaus. Bon appetur!


Flere oppskrifter finner du i boken min, Mat på bål.


Bli inspirert i boken min,
Mat på bål!


I denne boken finner du 50 gode oppskrifter for mat på bål. Med inspirerende bilder og god mat. Alt fra enkle kanelboller til fyldigere gryteretter, gode middager og smaksrike desserter.

Følg @eventygutten for mer turmat, gode historier og inspirerende innhold:

  • Instagram
  • TikTok
  • snapchat

32k

44k

8k

bottom of page