top of page

Kylling med mangochutney

Denne oppskriften er laget for to eventyrere. En enkel rett som smaker helt nydelig! Spesielt ute.


Oppskrift:

  • 300g Kyllling

  • 1/2 Rød paprika

  • 150g Mangochutney

  • 2ts Gul Karripasta

  • 30g smør

  • 1dl fløte

  • en pose ris


Sånn gjør du:

  1. Skjær kyllingen i biter og mariner med salt, pepper, tørket chilli og en dæsj olje.

  2. Stek kyllingen i panne over bålet, sammen med en halv paprika i strimler. Nå kan du også sette risen på kok.

  3. Bland i mangochutney, karripasta, smør og fløte sammen med kyllingen. Rør dette sammen til en jevn blanding og la det småkoke i cirka 15 minutter.

  4. Server sultne eventyrere med ris og kylling med chutneysaus. Bon appetur!


Flere oppskrifter finner du i boken min, Mat på bål.


Bli inspirert i boken min,
Mat på bål!


I denne boken finner du 50 gode oppskrifter for mat på bål. Med inspirerende bilder og god mat. Alt fra enkle kanelboller til fyldigere gryteretter, gode middager og smaksrike desserter.

bottom of page