top of page

Hva skal du spise på tur?
Pakk sekken med inspirasjon fra den nye boka, Mat på tur.

Boken finner du i alle bokhandlere.

Kebabrull

Oppdatert: 17. feb.



Tidsbruk: 15 minutter

Porsjoner: 2


Du trenger:

●      4 Tortillalefser

●      Crispi salat

●      300g kebabkjøtt

●      1ts paprikakrydder

●      1ts chilikrydder

●      Salt og pepper

●      1 boks mais

●      ½ Agurk

●      ½ Rødløk

●      Kebabdressing

●      Rømme


Slik gjør du:

  1. Stek kebabkjøttet 3-4 minutter i stekepanne og bland inn krydderet.

  2. Hakk salat, agurk og rødløk i biter.

  3. Legg en tortillalefse på en tallerken og fyll opp med kjøtt, salat, agurk, rødløk, mais, kebabdressing og litt chilikrydder

  4. Brett sammen som en burrito

 

Tips; Kan også lages med marinert kyllingkjøtt.


Utstyrsliste:

●      Stekepanne

●      Skjærefjøl

●      Kniv


Denne oppskriften er en av 50 du finner i boken min, Mat på bål.



bottom of page