top of page

Hva skal du spise på tur?
Pakk sekken med inspirasjon fra den nye boka, Mat på tur.

Boken finner du i alle bokhandlere.

Hjemmelaget potetmos med karbonader

Oppdatert: 17. feb.



Oppskriften gir 2 porsjoner.

Tidsbruk: 20 minutter


Du trenger:

●      10 mandelpoteter

●      1 dl fløte

●      2ss smør

●      4 karbonader

●      Salt og pepper

 

Slik gjør du:

  1. Kok opp vann og legg i potetene. La dem koke i 12-15 minutter.

  2. Tøm ut vannet og mos potetene med potetmoser. Ha i smør og fløte.

  3. Smak til med salt og pepper.

  4. Varm karbonadene i stekepanne på bålet.

 

Tips: Du kan også bruke en tykk kvist til å mose potetene med. Kvisten vil sette en villere smak på potetmosen.

 

Utstyrsliste:

  • Stekepanne

  • Skjærefjøl

  • Kniv

  • Gryte

  • Potetmoser

  • Øse


Denne oppskriften er en av 50 du finner i boken min, Mat på bål.



bottom of page