top of page

Gulasjsuppe

Visste du at denne suppen stammer fra Ungarn? Normalt sett er den langtidskokt, men for å gjøre det lettere på tur har jeg laget en vri som sparer tid men beholder den gode smaken.

Du trenger:

  • 200g grytekjøtt

  • 1 løk

  • 2 fedd hvitløk

  • 1 boks tomatpuré

  • 3 store poteter

  • 1 rød paprika

  • 8 dl vann

  • 1 ts karvefrø

  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Skjør kjøttet i biter og brun dette i en varm kjele.

  2. Ha i hakket løk og hvitløk, stek videre til dette er mykt.

  3. Skjær potetene i biter og paprika i strimler.

  4. Tilsett de resterende ingrediensene og småkok videre i 20 minutter. Rør inn mer vann om nødvendig.




Bli inspirert i boken min,
Mat på bål!


I denne boken finner du 50 gode oppskrifter for mat på bål. Med inspirerende bilder og god mat. Alt fra enkle kanelboller til fyldigere gryteretter, gode middager og smaksrike desserter.

bottom of page