top of page

Hva skal du spise på tur?
Pakk sekken med inspirasjon fra den nye boka, Mat på tur.

Boken finner du i alle bokhandlere.

Bidos

Oppdatert: 17. feb.

Tidsbruk: 40 minutter

Porsjoner: 2


Du trenger:

●      300g reinsdyrkjøtt

●      ½ løk i skiver

●      6dl vann

●      8 mandelpoteter

●      ½ purreløk

●      1 gulrot

●      Salt og pepepr

●      Frisk persille


Slik gjør du:

1)    Brun reinsdyrkjøtt sammen med løk og smør i en gryte.

2)    Ha på vann og kok i cirka 15 minutter eller til kjøttet er mørt.

3)    Kutt poteter i terninger, gulrot i strimler, løk og purreløk i ringer. Ha dette i kjelen og kok ytterligere 15 minutter.

 

Tips; Tilsett mer vann underveis i kokingen dersom det koker tørt.

  

Utstyrsliste:

●      Gryte

●      Skjærefjøl

●      Kniv

●      Øse

●      Tallerken



bottom of page