top of page

Baconsurret kylling med ris

Du trenger:

  • 1 pakke bacon

  • 2 kyllingfileter

  • 1 pose ris

  • karri og pepper

  • smør

Slik gjør du:

1. Kok opp vann i en gryte og ha i en porsjonspose ris. Koketid avhenger av ristype.

2. Krydre kyllingfiletene med karri og pepper. Stekes i stekepanne på bålet 3–4 minutter på hver side.

3. Ta filetene av bålet og rull noen baconstrimler rundt hver kyllingfilet.

Stek videre til baconet er godt stekt rundt hele.


Tips:
Du kan fint lage bearn.ssaus hjemme og ha med p. flaske. Denne kan serveres kald, eller helles i stekepanna for oppvarming


Bli inspirert i boken min,
Mat på bål!


I denne boken finner du 50 gode oppskrifter for mat på bål. Med inspirerende bilder og god mat. Alt fra enkle kanelboller til fyldigere gryteretter, gode middager og smaksrike desserter.

bottom of page