top of page

Baconsurret kylling med ris

Du trenger:

  • 1 pakke bacon

  • 2 kyllingfileter

  • 1 pose ris

  • karri og pepper

  • smør

Slik gjør du:

1. Kok opp vann i en gryte og ha i en porsjonspose ris. Koketid avhenger av ristype.

2. Krydre kyllingfiletene med karri og pepper. Stekes i stekepanne på bålet 3–4 minutter på hver side.

3. Ta filetene av bålet og rull noen baconstrimler rundt hver kyllingfilet.

Stek videre til baconet er godt stekt rundt hele.


Tips:
Du kan fint lage bearn.ssaus hjemme og ha med p. flaske. Denne kan serveres kald, eller helles i stekepanna for oppvarming


Følg @eventyrgutten på disse kanalene for å få turmat, turtips og gode historier i feeden din

  • TikTok
  • Snapchat
  • Instagram

Klikk for å legge til

Ny bok!
Mat på tur 
Boka har 50 oppskrifter på frokoster, middager og desserter du kan lage på bål og primus.

Mat på tur_3D_skraa_edited.png
bottom of page