top of page

Hva skal du spise på tur?
Pakk sekken med inspirasjon fra den nye boka, Mat på tur.

Boken finner du i alle bokhandlere.

Quesadilla på bål

Oppdatert: 17. feb.

Porsjoner: 2

Tidsbruk: 20 minutter


Oppskrift:

●      1 pk kjøttdeig

●      1 pose Tacokrydder

●      Salsa

●      Revet ost

●      Litt mais

●      ½ agurk

●      6 store tortillalefser



Slik gjør du:


  1. Stek kjøttdeigen og tilsett tacokrydderet.

  2. Legg en tortillalefse i et vaffeljern. Fyll på med kjøttdeig, salsa, revet ost, mais og agurk. Avslutt med en tortillalefse på toppen og lukk igjen vaffeljernet.

  3. Stek over bålet, snu jevnlig.


    Du kan også bruke en stekepanne. Legg en tortillalefse i stekepanna og ha på fyllet. Legg over en tortillalefse på toppen og stek 2-3 minutter på begge sider i stekepanna.


Tips:Du kan knuse litt tortillachips over for å få litt crunch.


Utstyrsliste:

●      Stekepanne eller vaffeljern

●      Stekespade

●      Skje

●      Kniv

●      Skjærefjøl


Denne oppskriften er en av 50 du finner i boken min, Mat på bål.



bottom of page