top of page

Bålspyd med peanøttsaus

Tidsbruk: 15 minutter

Porsjoner: 2 porsjoner


Du trenger:

• 1 ss olje

• 1 ss rød karripasta

• 2 ss peanøttsmør

• 1 ss sukker

• 1 ss sitronsaft

• 2 dl kokosmelk

• 1 dl knuste peanøtter

• kjøtt etter eget ønske, som kylling, svin eller storfe.

• grønnsaker som paprika, mais, blomkål eller liknende.


SLIK GJØR DU:

1. Varm oljen og tilsett karripasta, peanøttsmør, sukker, sitronsaft, kokosmelk og knuste peanøtter. Kok opp under omrøring i 4–5 minutter.

2. Kutt kjøtt og grønnsaker i terninger.

3. Spikk et grillspyd og fyll det etter eget ønske med kjøtt og grønnsaker. Grill spydet til alt er gjennomstekt.

4. Bruk en skje til å dekke grillspydet i peanøttsaus.


Du kan enkelt lage sausen hjemme før tur, og ta med til oppvarming ute.


Bon appetur!




Følg @eventyrgutten på disse kanalene for å få turmat, turtips og gode historier i feeden din

  • TikTok
  • Snapchat
  • Instagram

Klikk for å legge til

Ny bok!
Mat på tur 
For bål og primus


Ut med den svette matpakka og inn denne boka som viser deg hvordan du enkelt kan lage deilige retter. Boka har 50 oppskrifter på frokoster, middager og desserter du kan nyte på tur

Mat på tur_3D_skraa_edited.png
bottom of page