Tidsbruk: 15 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Du trenger:
• 1 ss olje
• 1 ss rød karripasta
• 2 ss peanøttsmør
• 1 ss sukker
• 1 ss sitronsaft
• 2 dl kokosmelk
• 1 dl knuste peanøtter
• kjøtt etter eget ønske, som kylling, svin eller storfe.
• grønnsaker som paprika, mais, blomkål eller liknende.
SLIK GJØR DU:
1. Varm oljen og tilsett karripasta, peanøttsmør, sukker, sitronsaft, kokosmelk og knuste peanøtter. Kok opp under omrøring i 4–5 minutter.
2. Kutt kjøtt og grønnsaker i terninger.
3. Spikk et grillspyd og fyll det etter eget ønske med kjøtt og grønnsaker. Grill spydet til alt er gjennomstekt.
4. Bruk en skje til å dekke grillspydet i peanøttsaus.
Du kan enkelt lage sausen hjemme før tur, og ta med til oppvarming ute.
Bon appetur!